Liplezen Leren

Intro

Over deze site

Op deze website vindt u namen en adressen van logopedisten en anderen, die les geven in liplezen / spraakafzien.

De gegevens worden ingevoerd door de therapeuten / docenten zelf. We geven de informatie door, zoals deze wordt aangeleverd, we controleren de gegevens niet. Vermelding op deze site geeft dus geen garantie voor de kwaliteit van een therapeut, een therapie of een cursus.

Deze website is bedoeld als aanvulling op de Liplezer CD-ROM, zie www.liplezer.com . Veel mensen oefenen liever met een therapeut dan met de computer, of met een therapeut én een computer. Hier vindt u - over enige tijd - namen en adressen van logopedisten en anderen, die u kunnen helpen wanneer u wilt leren liplezen.

Verder vindt u hier - binnenkort - algemene informatie over liplezen. Wanneer u geïnteresseerd bent in het liplezen van het Engels of een andere vreemde taal, dan is deze website voor u misschien interessant: www.lipreading20.eu

Wanneer u geïnteresseerd bent in de Nederlandse Gebarentaal, dan vindt u op de website: www.gebarenportaal.nl adressen van docenten en cursussen Gebarentaal.

Aanmelden

Vermelding op deze website is gratis. Klik op "Aanmelden" om je aan te melden als docent of therapeut, of om een eerdere vermelding te corrigeren. 

Wanneer je je gegevens hebt ingevoerd, verschijnen ze nog niet direct op de website. Ik moet ze eerst goedkeuren - om spam en andere foute inzendingen te voorkomen. Ik probeer nieuwe aanmeldingen binnen een dag on-line te hebben.

Liesbeth Pyfers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoensbroek, 20 mei 2012

Afdrukken E-mail